The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Štampa

RAPSODIJA SVEŽIH UKUSA

Ocena korisnika:   / 0
Share

Salata-od-spanaca-i-jagoda-2.jpgProlećnu kuhinju odlikuju laganija niskokalorična hrana, kraće vreme kuvanja kao i obilje svežeg voća i povrća. Stoga je ovo pravi trenutak da očistite svoj orgnizam od „teške“ zimske hrane tako što ćete u jelovnik uvrstiti presna jela, sveže ceđene sokove i razne sveže salate.

 

 

 

 

 

 

 

Štampa

SAVETI NUTRICIONISTA: KAKO POBEDITI BOGATU SLAVSKU TRPEZU?

Ocena korisnika:   / 0
Share

slavska_trpeza.jpg

 

Sezona slava je počela. Bogate trpeze, veliki broj različitih jela, od predjela do dezerta. Osećaj da nećete imati potrebu za hranom narednih nekoliko dana koji imate kad završite sa slavskim obedovanjem vas ne vara. Verovali ili ne, tokom jednog slavskog ručka, nebitno da li je on posan ili nije, možemo da unesemo i do 5.000 kalorija, što je jednako prosečnim potrebama odraslog muškaraca za dva dana!

 

 

 

Štampa

ŠTA SU TO NISKOKALORIJSKI ZASLAĐIVAČI?

Ocena korisnika:   / 0
Share

 

Niskokalorijski_zasladjivaci_glavna_fotka.jpgNiskokalorijski zaslađivači su supstance koje se dodaju hrani umesto šećera. Neki zaslađivači, koji se često nazivaju “intenzivni zaslađivači’’, daju jak sladak ukus bez ili sa veoma malo kalorija. S obzirom na intenzitet njihove slatkoće, koriste se u malim količinama.

 

 

 

  

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com