The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Štampa

Najbolje aktivnosti za hladnije dane

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 
Share

Poremećaji energetskog balansa organizma su uzrok viška kilograma, depresije i lošeg metabolizma, što potvrđuju brojna istraživanja. Srećom, istraživanja potvrđuju i da je energetski balans ostvariv cilj: možete da uživate u hrani pod jednostavnim uslovom da potrošite te kalorije na fizičke aktivnosti.


Zimi je teže naterati se na rekreaciju, ali dobrobit je možda i veća nego leti: poboljšana cirkulacija znači da ćete bolje podnositi hladnoću, a pojačana zimska ishrana će doneti i pojačane kilograme ako se ne uravnoteži fizičkom aktivnošću.

fudbal

 

Fudbal u balonu je i dalje najpopularniji zimski sport za momke kod nas, dok devojke uglavnom zimi menjaju akvabik za aerobik ili pilates.
Najpopularnija alternativa za sve koji vole sneg je skijanje. Ako skijanje nije opcija, možete otići na klizanje sa porodicom ili se prosto uključite u pravljenje sneška i grudvanje sa klincima!

Potrošićete pristojan broj kalorija i zabaviti se kao što dugo niste. I ne zaboravite: iako nije vrućina, i zimi je potrebno pridržavati se saveta o hidrataciji jednako kao leti!

skijanje

Najbolji zimski sportovi

Aktivnost

Trajanje

Potrošnja energije

Aerobik/pilates

60 minuta

700-800 kalorija

Skijanje

60 minuta

400 kalorija

Klizanje

60 minuta

250 kalorija

Grudvanje

15 minuta

130 kalorija

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com