The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Štampa

Tri aktivnosti koje će vam pomoći da volite svoje telo

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 
Share

PronadjimeruNo1.00

Mnogo je priče ovih dana o tome kako da poboljšamo fizički izgled. Predugo su mnogi od nas zaboravljali zdrav tretman tela kažnjavajući sebe napornim treninzima i strogim dijetama kako bi zadovoljili promenjene standarde lepote. Ohrabrujuće je da se sve više priča o tome kako pospešiti pozitivni odnos prema telu doprinoseći boljem fizičkom izgledu.

Kako tačno to da postignemo? Najznačajnije transformacije fizičkog izgleda često dolaze kada radite sa trenerom, terapeutom ili nekim drugim stručnjakom. Ali važno je da imate nekoliko konkretnih trikova koje možete iskoristiti i u svakodnevnom životu. Evo nekih predloga odakle možete da počnete.


Vežbe koje volite

Za mnoge od nas vežbanje je nešto što shvatamo kao obavezu. Često vežbamo iz straha da ćemo se ugojiti. Idemo u teretanu iako u tome baš i ne uživamo. Ali to ne mora da bude tako.

Vežbanje je mnogo zdravije kada se radi iz zadovoljstva. Zato nađite vežbu koju volite – bez obzira da li je to pešačenje, ples, joga ili bilo šta drugo. Pokušajte da nađete vremena za tu aktivnost nekoliko puta nedeljno. Dok vežbate, zastanite da osetite kako se oseća vaše telo.

Dišite duboko i pokušajte da mislite o sadašnjem trenutku koliko god možete. Zahvalite telu štovam dozvoljava da se angažujete u aktivnosti koju volite

PronadjimeruNo2.00 jpg

Učinite obroke specijalnim

Veoma često naša nesigurnost u vezi sa izgledom nas tera da se ograničavamo u jelu na različite načine – bez obzira da li je to brojanje kalorija, iscrpljujuće dijete ili odricanje od hrane koju smo obeležili kao lošu. Jednom nedeljno praktikujte specijalan obrok. Čak iako večerate sami, uključite neku muziku, upalite sveće, koristite lepe tanjire i napravite (ili kupite) omiljeno jelo.Podsetite sebe da vaše telo zaslužuje pravu ishranu. 

PronadjimeruNo3.00 jpg

Doterajte se

Kada nismo zadovoljni svojim fizičkim izgledom, odeća može biti rešenje. Stilizovan izgled može da nas ohrabri. Možda zvuči trivijlano, ali ako se oblačimo tako da se osećamo samouvereno, možemo veoma da utičemo i na naše samopoštovanje (ovo važi i za žene i za muškarce). Zato obradujte sebe novom majicom, napravite novu frizuru, ili samo odvojite nekoliko minuta za vaš ormar i pronađite novu kombinaciju. Možda se u pozadini vašeg ormara nalazi sjajana majica koja se super slaže sa vašom maslinasto-crnom suknjom, ali nikad niste ni pomislili da to nosite zajedno. Budite sigurni, mislite da ste to uradili zbog sebe. Fokusirajući se previše na izgled tako da bismo zadovoljili standarde za lepotu drugih ljudi, doprineće našem obeshrabrivanju.

Izvor: http://www.care2.com/greenliving/3-activities-to-help-you-love-your-body.html

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com