The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Štampa

PRIRODA SE BUDI – PROBUDI SE I VI

Ocena korisnika:   / 0
Share

Aktivna_zona.jpg

Verovatno ste se i sami posle duge i hladne zime, uželeli boravka u prirodi i aktivnosti na otvorenom. Dobra vest – proleće je stiglo i to je idealan trenutak da obučete laganu trenerku i udobne patike,odete do obližnjeg parka i počnete da se rekreirate.

Priroda se probudila, ozelenela i oživela, u vazduhu se oseća više energije. Iskoristite prolećni polet i razmrdajte mišiće, oslobodite se viška kilograma koji su se nataložili tokom zime i oblikujte svoje telo za tople letnje dane. Svakodnevna fizička aktivnost će vam pomoći da se osećate bolje, lepše i vitalnije. Lepo vreme pruža čitavu lepezu aktivnosti kojima se možete baviti u prirodi. Predlažemo vam neke od aktivnosti u kojima možete uživati po lepom vremenu i sunčevoj svetlosti udišući čist vazduh. Vama ostaje da izaberete svoj omiljeni kutak u gradu, park ili kej pored reke.

 

 

Štampa

KARDIO TRENING U HLADNIM DANIMA

Ocena korisnika:   / 0
Share

 

fotka_za_aktivnu_zonu_2.pngIako su hladni dani stigli, to ne bi smelo da vas odvrati od redovne fizičke aktivnosti. Tokom zime naš organizam se prirodno usporava, pa mu je neophodan neki podsticaj kako se ne bi potpuno ‘ulenjio’. Rešenje leži u kardio treningu. Evo nekoliko dobrih saveta koji će vam pomoći da prebrodite hladno vreme i vežbanje učinite pravim zadovoljstvom. 

Štampa

Potrošite 200 kalorija bez imalo muke

Ocena korisnika:   / 0
Share

potrosite 200 kalorijaObaveze nam ne dozvoljavaju da se uvek potpuno posvetimo sebi. Ne treba odustati, potrošite 200 kalorija, bez imalo muke.

 

 

 

 

 

 

 

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com